Wyprzedaż rocznika 2014

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • krisr77
    Drive
    • 2008
    • 40

tu nawet nie chodzi o to ze trzeba miec te 8-10 tys, mnie by bylo stac na Octavie, moze nawet na bidnego Superba. po prostu potrzebuje wiekszego samochodu i stanąłem przed dylematem czy kupowac za 40 tys jakas uzywke czy "troche" dołozyc i brac jakas nowke. zalozylem sobie budzet - 56 tys - golasy od poczatku odpadaly chociaz i tak nie szalałem - nie bralem navi, xenonow czy innych gadzetow. cene udalo sie zbic do 54 z czego sie ciesze. czy bedzie to dobry wybor - czas pokaze

Komentarz

• marlej108
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 4976
      • Octavia III (5E3)
      • CJZB 1.2 TSI 86 KM

Mi sie Rapid coraz bardziej podoba, choc pewnie wolalbym slabsza wersje O3 zamiast bardziej doposazonej Rapida.

Jak kupowalem Up! dla Zony to zastanawialem sie ile wyjdzie Rapid w najtanszej wersji z klimatyzacja jaka ewentualna konkurencja (choc do miasta to Up!/Citigo wydaja mi sie jednak teraz bezkonkurencyjnym autem...). Najnizsza cena jaka mi zaproponowano za wersje hatchback active 1.2 MPI niebieski milicyjny lakier bazowy z pakietem max (czy jak to sie nazywa - chodzi o klimatyzacje i cos tam jeszcze) za 38.900 zlotych. Mysle ze to niezla cena jak na auto do produkcji (a nie wyprzedaz). Proponowalem tez ze moge takie auto zamowic do produkcji i kupie je w ramach wyprzedazy, ale uslyszalem, ze nie zdazy sie wyprodukowac w 2014 roku... Stracila Skoda bo kupilismy w takim razie VW Up!

w salonie w Gdyni stoi piekny Rapid czerwony hatch w jakiejs drogiej wersji z dachem szklanym - wyglada serio bardzo ladnie, ale cene ma astronomiczna...
      http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...erwone-skodari
      Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

Pracuję...